vineri, 25 octombrie 2013

Articolu' asta e ca pula

     Sa incepem articolul cu ceva frumos. Tatele. Pentru ca nu multa lume apreciaza ceva care incepe direct cu pula. Articolul asta e ca un blind date. Tu esti fata, eu sunt baiatul. Ca la parnaie. Si daca scot direct delfinu' la inaintare tu fugi de el ca tiganii de sapun.
Stim cu totii ca tatele sunt sexy. Sunt misto. Sunt faine. Nu toate, dar majoritatea sunt. Daca esti genul de fata care intepi baietii cu tatele tale cand ii iei in brate la tine nu e valabil. Nici daca ai sfarcuri cat farfurioara de la ceasca de cafea pe care o beau cat scriu treaba asta. Sau daca le ai destul de balanganite incat sa te plesnesti cu ele peste buric. Dar articolul asta nu e despre tate naspa. Sa vedem de ce tatele sunt sexy. In primul rand pentru ca sunt ascunse ochiului masculului. Daca toate pizdele ar umbla la bustu' gol pe strada in maxim o saptamana tatele ar deveni ceva banal si nu ai mai vrea sa ii boxezi sfarcul cu limba cum l-a bulit Muhammad Ali pe Joe Frazier cand ajungi cu ea in pat.
     Cam asa sta treaba in mare cu tatele.
     Sa vorbim acum despre pula. Nu, nu imi pasa daca ma consideri vulgar. E doar un cuvant, nu o sa sara din ecran si o sa iti intre la masele ca periuta de dinti. Pula este considerata ceva naspa in univers. De ce? Doar nici ea nu este la vedere. E ceva ascuns de ochii tipei dupa care balesti la ora de sport. Dar daca ea scoate o tata iti activeaza toate balele si vrei sa sari pe ea sa o calaresti. Daca tu scoti delfinu' ea se scarbeste si fuge mai ceva ca Usain Bolt. De ce? Simplu. Ne facem singuri reclama proasta. Tot ce e pula e naspa. "arati ca pula", "da-te-n pula mea", "esti o pula de om", "ai un cap ca de pula" etc. Pe cand despre tata toti vorbesc frumos. Fie ca esti fetita fie ca esti baietel stii sa apreciezi niste bidoane faine.
Deci revolutie! Incepeti sa tratati pula cu respect si va veni vremea cand vom purta blugi cu decolteu la bilute si fetele vor purta ochelari de soare ca sa nu le vedem noi cum se uita la fuduliile noastre!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu