miercuri, 13 noiembrie 2013

Ask.fm in toata splendoarea lui

     Pe langa facebook cam de un an a aparut si ask.fm si vad ca a prins. Singurul motiv pentru care a prins e pentru ca are anonim si toti isi permit sa aiba coaie pe ask. Acum hai sa discutam despre cat de cacat e askul. Sau nu. Hai sa discutam despre pizdele care se baga in seama pe ask. Si cand zic pizde nu o zic in sensul de tipe.
     In primul rand sunt fraierii cu "ce parere ai despre Ubireah Tha pe fb?". Daca ai primit asta, sunt sanse 99,9% ca cea care ti-a pus intrebarea sa fie Ubireah Tha. Si pentru ca nu are tarie de caracter sau 2 grame de tupeu te intreaba anonim si are impresia ca nu o sa te prinzi. Ubireah Tha, hai sa iti zic un secret: nu toti avem coeficientul de inteligenta egal cu numarul de la pantof ca tine si putem sa deducem ca tu esti aia care ai pus intrebarea. Raspunsul de bun simt este "Nu o cunosc". Ala adevarat e "Are un nume de rahat si o mecla si mai de cacat." Chestie care e destul de greu de crezut avand in vedere ca o cheama Ubireah Tha dar se poate
     Apoi sunt fazele cu "daca ma bag in seama pe chat imi raspunzi"/"m-as baga in seama pe chat dar nu cred ca sunt genul tau". Daca ma intrebi asta o sa raspund da in spranta de 0.01% ca arati acceptabil. Si apoi va trebui sa iti raspund chit ca esti ultima naspeta. Pai ba, daca te bagi in seama direct si nu iti raspund inseamna ca esti foarte naspa si nu vreau sa am treaba cu tine, deci macar stii o treaba si nu iti pierzi 5 minute din viata cat ma chinui eu sa iti dau jet dupa ce ti-am raspuns din obligatie la "buna". Sau arati bine dar esti enervanta/ai un caracter de cacat/esti proasta de bubui si in 5 minute iti dau friendzone sau esti faina si in 5 minute deja iti cer numarul de telefon. Mult spus friendzone pentru ca o sa te evit de acum incolo. Dar hai sa ne gandim care e motivul pentru care ma futi la melodie pe ask si nu te bagi in seama direct:
a) arati ca dracu si nu ai pic de increde re in tine drept pentru care ai nevoie de un pic de incurajare
b) esti o curva de atentie dar nu esti destul de draguta cat sa se bage baietii in seama cu tine asa ca vrei sa iti iei doza de atentie rugandu-ma eu de tine sa te bagi in seama

In orice caz penibilul urla din tine. Dar nu e bai. O sa se gaseasca pana la urma unul destul de distrus si satul de laba cat sa o arda si cu tine.
     Apoi mai sunt si grohaitoarele infecte cu care ai schimbat 3 cuvinte acum 7 luni si vor sa vada daca te-au impresionat destul asa ca iti spun "cateva fete dragute de la liceul x". X fiind liceul la care invata ea. Si intreaba asta in speranta ca printre alea enumerate o sa fie si ea. Mai e o categorie de oameni care pun intrebari de genul si anume mucosii dejghinati care te intreaba asta in speranta ca ii ajuti sa gaseasca un material de laba.

     Alti simpatici mai sunt si hoiturile care vor atentie cu rahaturi de genul "dai 4 likeuri/o nota/o parere/3 intrebari la cei care dau like aici?" Intrebari pe care si le pun probabil singuri casa stranga likeuri. Am news feedul pe ask plin de cerseala de genul. Pentru ca din punctul asta de vedere ask-ul seamana cu facebook-ul, in ambele cazuri cu cat ai mai multe likeuri cu atat pula ta virtuala creste. Si toti vor sa aiba o pula virtuala cat mai mare ca sa compenseze cu aia mica din realitate. A nu se intelege gresit, nu spun ca daca ai multe likeuri o ai foarte mica, spun ca daca le cersesti o ai foarte mica. Eu va vad cam asa in situatia de fata:

Si motivul pentru care stati ghemuiti e ca sa va ascundeti super-micro-nano-pula ca va e rusine cu ea.
     La urma i-am lasat pe preferatii mei si anume ratatii care in viata reala se caca pe ei daca te uiti urat in directia lor dar pe ask cu anonim sunt cei mai tari. Prea penibili pentru a fi comentati, dar macar i-am mentionat ca sunt multi. Vorba aia "prosti da' multi"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu