joi, 28 noiembrie 2013

Jurnal de stiri

Stiti cu totii stirile alea de rahat de pe facebook. Alea care prin titlu anunta ceva cu totul spectaculos gen "Nu o sa iti vina sa crezi ce s-a intamplat cu unghia acestei fete" de zici ca i-a crescut un rinocer pe ea si l-a vomitat pe Thomas Edison. Eventual mai are si o puza incetosata sa creasca suspansul. De obicei mie chiar nu imi pasa ce s-a intamplat cu unghia fetei, pentru ca asta nu are nici o treaba cu viata mea si nu ma afecteaza in nici un fel. Dar uneori mai dau si eu click asa, din pura curiozitate si plictiseala agonizanta. Si atunci vezi continuarea "a crescut". Sa mori tu infipt in pula de cal negru ca a crescut? PE BUNE?! Oricum, alea sunt scrise de niste ziaristi care sunt in stare sa linga si ultima urma de cacat din butoiu' penibilitatii pentru o lingura de ciorba. Si daca alea ar fi singurele stiri de cacat ce bine ar fi...dar nu sunt. Hai sa va mai arat cateva chestii faine luate direct de pe cancan.ro:

"Băutura miraculoasă care distruge cancerul! O poţi prepara acasă"
Pentru ca da, avem marijuana despre care s-a dovedit stintific ca anihileaza si mama cancerului, sa nu mai zic ca e 100% naturala si al naibi de misto de administrat...dar hai mai bine sa facem o bautura fitoasa pentru asta
"Lui Seto, un bolnav de cancer pulmonar, un celebru nutriţionist din China i-a recomandat să o consume timp de 3 luni, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Seto s-a vindecat de cancer! Este o băutură minune şi este atât de simplu de preparat"
Sunt absolut sigur ca nu e placebo. Adica nu crezi in "rezultate minune"? Dar in Isus crezi ca i-a vindecat pe orbi si a transformat apa'n vin prin minune. Deci hai, da-i o sansa, poate chiar e minune. Mai ceva ca Adi.
"Pentru a face acest suc, ai nevoie de o sfeclă roşie, un morcov şi un măr, toate crude. Se spală bine, se taie cubuleţe, se pun în blender (cu tot cu coajă) cu puţină apă plată şi sucul se bea imediat." 
Uite, vezi?? Are morcovi, si sfecla si alte rahaturi. Cand o sa fac cancer o sa imi bag 2 morcovi in nas si o sa ma frec cu sfecla pe sfarcuri. Si o sa cronometrez cate secunde dureaza pana imi trece.

"TOTI ar vrea sa fie in locul lui! INCREDIBIL cum arata SOTIA acestui batran care are deja stranepoti"
Esti nebun, ce buna tre sa fie nevasta-sa daca toti vor sa fie in locul lui?! Adica, daca TOTI vor sa fie in locul lui tre sa fie belea. Pe mine nu m-a intrebat nimeni daca as vrea sa fiu in locul lui, dar aparent mi-au citit baietii de la cancan gandurile.
"Bob Baker are 68 de ani si, cum este firesc la varsta lui inaintata, are deja 9 nepoti si cativa stranepoti. Este mandru de familia lui, mai ales de sotia lui, cu care s-a casatorit acum 3 ani si care este mult mai tanara decat el."
Astia ori au gene de iepuri, ori stramosi tigani. 
"Kelly are doar 28 de ani, insa n-a ezitat deloc sa devina sefa acestei familii numeroase."
Monica mama, tu esti in comparatie esti sfanta la faza cu Irinel.
"Nu i se pare ciudat ca are aceeasi varsta cu nepoata sotului ei."
Nici mie. Cui cacat i s-ar parea? Pe bune, e ceva complet normal. Ca atunci cand te trezesti dimineata si descoperi ca ti-a mai crescut un coi peste noapte. Se intampla tot timpul, de ce sa ti se para ciudat? Dar sunt sigur ca toti vreti sa o vedeti pe Ileana Cosanzeana. 
Nu ca e frumoasa? Nu. Nu pot sa spun asta. Nici macar sarcastic. E atat de pocita ca nu as atinge-o nici cu un deget. Nici cu o creanga. Nu nimic! Si sunt 100% sigur ca in timp ce sa faceau poza ea se gandea la mancare. Eventual ceva cu multa maioneza. Si untura. Bucati de untura unse cu maioneza. Mmm..o bunatate. Si el...el pare varianta stafidita si calcata in picioare de vreme a celui mai urat dintre toti gnomii pamantului. Are zambetul ala de pedofil de zici ca vrea sa iti distruga anusul. Dar are 68, la varsta asta nu cred ca ii mai functioneaza instalatia prea bine. Deci, el e omul in locul caruia ne dorim toti sa fim, ok? Bun, acum ca am stabilit si asta hai sa continuam.

"Alexandru Arsinel a invins boala! Marele actor, plin de viata si tot numai un zambet la o petrecere"
Pe asta nici macar nu imi vine sa o mai continui. Are 75 de ani in cacat de treaba, degeaba va laudati ca l-ati reparat la varsta asta cu fiecare basina trasa e cu un pas mai aproape de moarte.

"Daca se mai apleca sanul i se vedea! Rochia care a dezgolit-o pe Adelina Pestritu"
Adelina Pestritu nu e nimic mai mult decat o prezentatoare. Nu e o vedeta. Nici macar o vedeta mai mica. E un cacat de prezentatoare si e un articol intreg despre cum era sa i se vada ei juma de tata! In primul rand cum crezi tu ca a ajuns asta prezentatoare? Dar asta nu e faza misto. Faza misto e ca fata a pozat nud. De mai multe ori. Dar era o tragedie totala daca i se vedea un sfarc la nu stiu ce eveniment a fost.

Imi e dor de vremurile cand dadeam drumu' la TV si vedeam si eu o crima, o baba violata, un accident rutier cu enspe mii de victime si rahaturi de genul. Macar aia erau morti pe bune..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu