duminică, 3 noiembrie 2013

Mic ghid la cozias

   Feluri in care sa te spargi sunt multe si diverse: prizat, injectat, ciuperci, pastile si multe altele. Dar azi ti-a venit tie o idee tare cum ca vrei sa bagi un pai. Clar e o idee tare, doar sa bagi un cui e o idee tare nu? Indubitabil. Dar habar nu ai ce trebuie sa faci. Ai impresia ca stii ce trebuie sa faci, te gandesti "cat de greu poate fi?". Nu, nu te mai da expert ca nu merge. Pune si citeste ca sa nu te faci de cacat. 5 reguli de baza:

1. Marfa tare frate

Te plimbi la o petrecere plictisit mort. Il vezi pe unu necunoscut cu un zambet tamp pe muian cu baga un cozias. El te intreaba "vrei frate?" iar tu raspunzi normal "da' ce ai?". De aici treaba merge dur, ca el doar da din umeri. Daca accepti fara sa il cunosti pe tip si fara sa stii ce e acolo iti liseste juma' de creier. Stai, retrag asta, iti lipseste 3 sferturi de creier. Daca cineva te leaga la ochi si te intreaba daca vrei sa o futi pe gagica care tocmai a intrat in camera ce zici? Just, ar putea fi o blonda buna, dar daca era o blonda buna iti mai venea tie asa usor sub nas? E mult mult mai probabil sa fie o grasa cu par pe spate si bube pe mecla.

Rezolvare: Incearca sa iti dai seama singur de ce e in foita aia. Daca nu esti sigur, nu trage. Sau o idee mai buna ar fi sa vii cu propria ta marfa.

2. Istoricu' tau dur 


De obicei inainte sa tragi cu cineva il intrebi "coaie tu ai mai..?". Asta e partea in care o bucata din creieru' tau iti spune sa zici "da frate, cum sa nu, eu sunt obisnuit ca bag des". Reneaga partea aia ca te baga in cacat rau de tot. Daca imi zici mie asta, pimul meu gand e "a bun, asta e baiat cu noi, nu tre sa imi fac griji cu el". Si iti dau fara mila. Cum i-as da lu ala care mi-a dat recent o teapa. Asemanarea dintre tine si ala eu cu niste prieteni o sa te facem sa va borati matele din voi. El de la pumni in burta, tu de la exces de cui.

Rezolvare: Imi dai banii inapoi. Triplu. Ca mi-ai stricat seara cu rahatu' ala de 2 bani caruia tu ii zici drog. daca imi scoteam scamele de pe pulover si le fumam tot ma lua mai tare.

3. Rezerve la indemana

Nici nu termini bine de bagat la mufarina ca deja ai gura ca Sahara. Daca esti baiat destept ai langa tine o sticla de ceva. Apa, Cola, ceva sa iti umezesti nisipu' din gâtlej. Daca nu, si ai bani la tine, esti in pericol. Sa te duci la magazin sa iti iei ceva de baut e o idee de cacat. Cu cat ai mai multi bani la tine cu atat pericolul e mai mare. Te uiti in vitrina si vezi ciocolata, suculet, si alte tampenii de care deodata iti e pofta. Asa ca iti futi o gramada de bani pe poftele tale idioate.

Rezolvare: Trimite pe cineva la magazin. Cineva care stii ca se intoarce cu berea ta si nu pleaca cu bani (a, da berea dupa cui e ca tigara dupa sex)

4. Inundatie

 Cineva ti-l paseaza. Se uita la tine cu privirea aia juma' pierduta in spatiu si iti zice "2 pase." Te gandesti ca nu prea te-a luat si, mna, daca tot mai ai voie numa 2 fumuri sa le faci sa conteze. Asa ca le bagi ca animalul. abia te abtii sa nu tusesti de la fumul gros care ti-a intrar in grumaz. Apoi, te ia un pic cu bine. Dureaza cateva minute sa iti pice ciocanu'n cap. Acum o sa iti explic: majoritatea au efect intarziat. Binele ala era de la fumuletele mici de la inceput. Cand au intrat in scena si alea 2 te-au babardit la tartacuta. Plamanii tai tocmai au fost inundati. Si, tine minte, tu vrei doar sa ii stropesti cu un pic de gigi.

Rezolvare: Cea mai fina rezolvare la problema asta e sa o previi. Prima data tragi o mitraliera de 3 (fummic-aer-fummic-aer-fummic-aer) si o ti in tine pana simti ca ti se invineteste fata. Apoi tragi lenes si incet si stai fara girja.

5. Du-ma intre voi

Deci te-a luat bine si ai chef de caterinca. Ai atat de multe poante in program ca nu stii pe care sa o bagi prima. Ca in fond, toate sunt geniale. Acum hai sa iti zic un secret: nu sunt. Daca vrei sa o arzi retard, o arzi doar cu persoane care sunt la fel de sau mai fumate ca tine. Pe restul o sa ii enervezi si ei o sa iti strice tripul. Va faceti rau reciproc. Asa ca, daca vrei sa faci o duma, te duci la ai tai.

Rezolvare: Sau il gasesti pe unu atat de prost incat starea ta retarda sa nu il deranjeze, ba chiar sa va intelegeti mai bine. Toti avem prieteni prosti. Daca tu te gandesti acum "Dar eu nu am prieteni prosti" atunci am o veste proasta pentru tine...

Daca aveti de adaugat ceva, sectiunea de comment-uri va apartine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu