vineri, 7 februarie 2014

Pentru gagici capitolul5

Cacatu' de iarna iar l-a luat prin surprindere. Mai intai s-a dat complet uscata ca si creieru lu Mircea Badea, apoi avalansa. Nu mai suporta sa stea in casa, atmosfera il sufoca, asa ca a iesit intr-o cafenea la o intalnire dubla cu Mihai. Vecin de-al lui, in ultimul timp au inceput sa se inteleaga. Nu isi amintea de ce nu se intelegeau inainte dar asta este irelevant. Pe gagica-sa lu' Mihai o chema Carmen. Imbracata cu o bluza trendy cu un umar gol si pantaloni negri cu cateva tinte pe ei. Fata era destul de scunda si parul negru lins i se varsa pe umarul gol. Chiar daca avea genele cam mici ochii cafenii ce se asortau cu pielea compensau acest lucru. Nasul un pic coroiat ii facea buzele mari sa iasa in evidenta, ceea ce ii accentua zambetul. Avea un zambet frumos ce aproape iti lua privirea din bustul ei generos. Am zis aproape. Nu stia sigur de cat timp era Mihai cu tipa asta. Pe noua lui fata o chema Elena. I'ar face si ei o descriere dar nici nu stia cum sa inceapa. Era o bruneta destul de inalta in comparatie cu alte fete dar destul de scunda in comparatie cu el. Avea ochii mari si blanzi si buzele moi. Cacat, era o descriere de cacat. Nu poti analiza o fata pe care nu poti sa o orivesti subiectiv, ai nevoie de obiectivitate pentru o analiza ca la carte. Ideea de baza era ca ea era frumoasa, el o iubea si cel mai important, si ea il iubea. 
In timp ce studia continutul de nicotina de pe noul sau pachet observa cu coada ochiului cum Carmen ii facu un semn subtil Elenei.
-Fata, hai pana la baie.
Se ridicara amandoua cu gesturi fine, nu cum ar fi facut el cu Mihai si plecara susotind.
-Ei, cum merge? Il intreba Mihai zambitor.
-Cred ca o iubesc.
Zambetul s-a transformat in ras.
-Dupa o luna?
-O luna juma'.
-N-ai cum.
-Nu am inteles niciodata oamenii care sustin ca la inceputul unei relatii nu e dragoste. Cand abia ai cunoscut persoana de langa tine si simti pentru ea chestii care cu timpul chiar daca se vor ramane in inima ta se vor diminua ca intensitate. Pentru ca trebuie sa recunosti ca pasiunea cu timpul trece si e inlocuita de incredere si confort. Daca nici atunci nu iubesti, atunci cand?
-Mda, dar eu am citit in Ultima Noapte de dragoste a lu' Camil Petrescu ca iubirea e o senzatie ceva cu prin care te obisnuiesti cu cel de laga tine si prezenta lui devine o necesitate. Adica un fel de dependenta data in timp de un dealer cu care imparti acelasi acoperis.
-Vad ca de citit ai citit dar de inteles ai inteles un cacat. Da, asta a scris, dar a scris-o fix ca sa arate ca dragostea dintre aia 2 nu era pura, adevarata.
-Ah. Face sens.
-Da bai. Dragostea e ca sexul. Toti o fac la un moment dat. Si nu poti sa imi spui ca primele 10 minute din partida nu se pun ca nici nu v-ati obisnuit unul cu altul si cacat. Nu. Toti pot iubi la un moment dat, dar se diferentiaza intre ei prin cat de bine o fac si cat de mult rezista.
-Cum adica cat de mult rezista? Vrei sa spui ca orice iubire se termina la un moment dat ca o partida de sex?
-Exact la fel. Ca e o luna ca e un an sau ca sunt 10. Se termina dupa un apogeu de placere cu cel de langa tine. Si se termina Plat. Cu senzatia ca nu o sa mai ai nevoie niciodata de asta, ca nu iti mai trebuie.
-Ba, dar eu am avut relatii din care am iesit suferind. Nu a fost plat deloc. a fost spinos ca un arici.
-Pai e simplu ba Mihai. Tu inca nu terminasesi si ea s-a ridicat si a plecat Te-a lasat singur in pat si a trebuit sa te termini singur. Si, stii vorba aia, laba-i trista. Tu inca mai iubeai, ea nu. Te asigur ca pentru ea a fost foarte plat.
-Ai vreo metafora sex-iubire si pentru oral, anal, ceva?
-Anal e cand se mai baga unu in relatia ta. Atunci tu iesi futut in cur.
-Si pentru oral?
-E, pe dracu, da ce's eu? Gaseste-ti singur metaforele si lasa-ma sa-mi beau si eu berea ca s-a si rasuflat de cand tot stau si iti explic filozofia curului inventata de mine intr-o zi cand mi-a picat netu' si nu aveam altceva mai bun de facut.
-Destept tu asa.
-Da, mersi, credeam ca's prost tamaie. Bine ca m-ai luminat.
-Hai gata ca vin fetele.
-Scuze ca a durat atat, stiti, noi fetele ne luam cu vorba...


capitolele 
4: http://preafericitul-gargamel.blogspot.ro/2013/12/pentru-gagici-capitolul4.html
3: http://preafericitul-gargamel.blogspot.ro/2013/11/pentru-gagici-capitolul3.html
2: http://preafericitul-gargamel.blogspot.ro/2013/11/pentru-gagici-capitolul2.html
1: http://preafericitul-gargamel.blogspot.ro/2013/10/pentru-gagici-capitolul1.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu